Καρώ Σημαία

«Σάλος» με συνέντευξη του Σουμάχερ, που έγινε μέσω τεχνητής νοημοσύνης!

«Σάλος» με συνέντευξη του Σουμάχερ, που έγινε μέσω τεχνητής νοημοσύνης!

Το περιοδικό «Die Aktuelle», έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων μετά τη δημοσίευση «αποκλειστικής συνέντευξης» του Μίχαελ Σουμάχερ, για την οποία αποδείχθηκε πως ήταν προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

Δέκα χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ, το περιοδικό «Die Aktuelle» δημοσίευσε μια συνέντευξη με τίτλο «Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως» την οποία υποτίθεται πως τους είχε παραχωρήσει ο Γερμανός πρώην οδηγός της Formula 1.

Στη συζήτηση παρουσιάζεται ο 54χρονος οδηγός να δίνει απαντήσεις στα βασικότερα ερωτήματα που αφορούν στο ατύχημά του το 2013. Μεταξύ άλλων φαίνεται να μιλάει για τα παιδιά του, Μικ και Τζίνα, σχολιάζοντας τη σχέση που έχουν με τον ίδιο αλλά και τις καριέρες που έχουν διαλέξει.

Ωστόσο, καμία από τις δηλώσεις του δεν πιστεύεται πως έγινε στην πραγματικότητα και κατά πάσα πιθανότητα, η συνέντευξη ήταν ένα δημιούργημα με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε μια θυέλλα αντιδράσεων, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.  

Τα λόγια του Σουμάχερ έμοιαζαν γνήσια και παραπλάνησαν ένα μεγάλο μέρος του κοινού της εφημερίδας, όταν γερμανικά σάιτ αποκάλυψαν την απάτη που κρυβόταν από πίσω, επικρίνοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο παράπτωμα από τη μεριά της εφημερίδας «Die Aktuelle», η οποία φάνηκε πως δεν έλαβε υπόψη της την επιθυμία της οικογένειας να διατηρήσει την ιδιωτικότητά της σε ό,τι αφορά αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0