Καρώ Σημαία

Formula 1: Ενθουσιασμένος ο Χάμιλτον στην παρουσίαση του νέο μονοθέσιου W14

Formula 1: Ενθουσιασμένος ο Χάμιλτον στην παρουσίαση του νέο μονοθέσιου W14

Ο 7 φορές πρωταθλητής της F1 Λιούις Χάμιλτον, ήταν φανερά ενθουσιασμένος στην παρουσίαση  της νέας W14, ενώ δεν παράλειψε να αποκαλύψει μια από τις αγαπημένες του συνήθειες.

Αποφασισμένος και διψασμένος για τίτλους είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Παρά τα 38 του χρονιά θέλει να κυνηγήσει το 8ο  πρωτάθλημα της καριέρας του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Η εκδήλωση χαράς κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας Mercedes- AMG Performance ήταν εμφανέστατη. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Σίλβερστοουν, ο Βρετανός πρωταθλητής είδε για πρώτη φορά την W14.

Σε δηλώσεις του, σημείωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα νέο μονοθέσιο. Κάναμε αρκετή δουλειά στον προσομοιωτή, οδηγήσαμε το περσινό μονοθέσιο, αλλά την W14 τη βλέπουμε εδώ και καιρό που είναι στα σκαριά. Την είδαμε πριν τα Χριστούγεννα στην αεροδυναμική σήραγγα. Ακούμε για τις αλλαγές που έχουν γίνει και ελπίζω πως θα περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έχουμε ζητήσει. Όλοι στο εργοστάσιο δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα».

Ο 38χρονος αναφέρθηκε επίσης και στην αγαπημένη του περίοδο: 

«Είμαστε στην πιο συναρπαστική στιγμή της χρονιάς. Μπαίνεις για πρώτη φορά στο μονοθέσιο, βγαίνεις από το pit-lane και παίρνεις την πρώτη αίσθηση της ισχύος, της μηχανικής πρόσφυσης και της αεροδυναμικής». 

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο teammate του , Τζορτζ Ράσελ θα οδηγήσουν για πρώτη φορά την W14 στην πίστα του Σίλβερστοουν, για το καθιερωμένο shakedown.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της F1, ξεκινά με το Grand Prix του Μπαχρέιν , που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Μαρτίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0