Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Ο Χάμιλτον είναι ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς»

Φερστάπεν: «Ο Χάμιλτον είναι ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς»

Ο Μαξ Φερστάπεν στο πλαίσιο συνέντευξης κατά την παρουσίαση της Red Bull RB19, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον κυριότερο αντίπαλό του, Λούις Χάμιλτον, καθώς και στο πόσο σημαντική είναι η απόδοση των μονοθεσίων στην κατάκτηση των τίτλων.

Ο Ολλανδός απαντώντας σε ερώτηση του skysports σχετικά με το ποιός θα είναι φέτος ο μεγαλύτερός του ανταγωνιστής, δήλωσε πως ο Βρετανός οδηγός της Μερσέντες είναι ενας εκ των σπουδαιότερων στην ιστορία του αθλήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου:

«Ο Χάμιλτον είναι από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1 και αν έχει το κατάλληλο μονοθέσιο, τότε μπορεί να παλέψει ξανά για το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει για τον Τζορτζ Ράσελ, τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Λάντο Νόρις. Εάν δώσεις σε όλους αυτούς ένα μονοθέσιο που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, τότε θα το πάρουν. Όταν έχεις όμως το σωστό μονοθέσιο, τότε έρχεται και επιπλέον πίεση. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη, τουλάχιστον όχι μεγάλα λάθη. Αυτό είναι το επίπεδο της διαφορετικής πρόκλησης που έχεις στα χέρια σου. Πιστεύω όμως πως αυτοί οι οδηγοί όταν βρεθούν στη θέση αυτή, όλα είναι πιθανά. Έχουν το ταλέντο για να το κάνουν»,
 

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0