Καρώ Σημαία

Σουμάχερ: Συμβουλεύτηκε την γυναίκα του, προτού πάει στη Ferrari!

Σουμάχερ: Συμβουλεύτηκε την γυναίκα του, προτού πάει στη Ferrari!

Η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ, μίλησε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για την περίοδο πριν από τη μεταγραφή του Γερμανού στη Scuderia το 1996.

Αποκαλύψεις που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας έκανε η Κορίνα Σουμάχερ, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+, στο πλαίσιο ενός νέου ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Μίκαελ.

Η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, μίλησε για μια κομβική περίοδο της καριέρας του Γερμανού, όταν είχε κατακτήσει την κορυφή με τη Benetton και είχε την πρόταση της Scuderia Ferrari.

«Το θυμάμαι ακόμα. Ήμασταν στον κήπο όταν ο Μίκαελ με ρώτησε: «Τι θα έλεγες αν πήγαινα στη Ferrari;». Του απάντησα: «Ναι, αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν τέλειο», θυμήθηκε η 53χρονη.

Έπειτα, η Κορίνα είπε μία ατάκα αρκετά συγκινητική: «Θα ήταν τόσο όμορφο αν ο Μίκαελ μπορούσε να πει όλη την ιστορία εκείνης της εποχής, διότι εγώ δεν ήμουν παρούσα σε όλα».

 Να αναφερθεί, ότι η κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1 μετά το ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, φαντάζει μη αναστρέψιμη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0