Καρώ Σημαία

Ροσμπεργκ: «Αν δεν επιστρέψει το 2024 ο Σουμάχερ, τότε τελείωσε από την F1»

Ροσμπεργκ: «Αν δεν επιστρέψει το 2024 ο Σουμάχερ, τότε τελείωσε από την F1»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Μικ Σουμάχερ, λέγοντας πως αν ο Γερμανός πιλότος δεν καταφέρει να επιστρέψει στη δράση το 2024, τότε δεν θα το κάνει ποτέ.

Στον Μικ Σουμάχερ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρώην πρωταθλητής της F1, Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Σουμάχερ είχε μία πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά ατυχήματα, με την Haas να τον αντικαθιστά εν τέλει με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ρωτήθηκε από το περιοδικό AvD Motor & Sport ποια είναι η άποψή του για τον Σουμάχερ«Ήταν πολύ ωραίο που είχαμε τον Μικ Σουμάχερ στο grid και ήταν ενδιαφέρον να παρατηρούμε την απόδοσή του. Δυστυχώς ήταν για εκείνον πολύ δύσκολη περίοδος γιατί είχε για μεγάλα χρονικά διαστήματα το χειρότερο μονοθέσιο. Αν τον συγκρίνουμε με τον Μάγκνουσεν, βλέπουμε πως δεν ήταν σταθερός. Ο Μάγκνουσεν ήταν πάντα εκεί όταν το μονοθέσιο μπορούσε να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Μικ υστερούσε στις κρίσιμες στιγμές. Δυστυχώς τώρα θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα του».

Σχετικά με το ότι ο Σουμάχερ θα είναι αναπληρωματικός οδηγός στη Mercedes, ο Ρόσμπεργκ τόνισε: «Ο ρόλος του αναπληρωματικού οδηγού της Mercedes είναι μια καλή επιλογή για να μείνει στην F1 και να διατηρήσει ελπίδες επιστροφής το 2024. Όμως θα χρειαστεί έναν σπόνσορα να τον στηρίξει οικονομικά στην επιστροφή του. Αν δεν γίνει τίποτα όμως το 2024, τότε φοβάμαι πως όλα τελείωσαν για εκείνον στη Formula 1».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0