Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τη φετινή χρονιά»

Λεκλέρ: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τη φετινή χρονιά»
Δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ για τη φετινή χρονιά της Scuderia Ferrari.
Η φετινή χρονιά δεν άφησε ευχαριστημένο τον Σαρλ Λεκλέρ, καθώς παρά τις προσδοκίες που υπήρξαν στην αρχή της, η Scuderia Ferrari, λόγω λαθών στη διαχείριση αγώνων και προβλημάτων αξιοπιστίας, απογοήτευσε. Κάτι που σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του:

«Δεν ευχαριστήθηκα πολύ που τερμάτισα ανάμεσα στους οδηγούς της Red Bull. Αν δω συνολικά τη σεζόν, ήταν καλή για τη Ferrari λαμβάνοντας υπόψη το που ήμασταν το 2020 και το 2021. Αυτά ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια για τη Ferrari. Δεν ήταν δεδομένο πως θα κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός που κάναμε εφέτος, ειδικά το να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Γι’ αυτό είμαι αρκετά χαρούμενος», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Αν δούμε τη σεζόν πιο προσεκτικά, μία περίοδος στο μέσον της ήταν πολύ κακή γιατί δεν κάναμε τη δουλειά που έπρεπε, ειδικά τις Κυριακές. Αυτό ήταν εκνευριστικό. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τη φετινή χρονιά. Αλλά η δεύτερη θέση είναι αρκετά καλή. Ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός και ελπίζω του χρόνου να κάνουμε ακόμη ένα βήμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης