Καρώ Σημαία

Ρικιάρντο: «Ο Νόρις είναι ταλαντούχος, όμως δεν είναι ακόμα Φερστάπεν»

Ρικιάρντο: «Ο Νόρις είναι ταλαντούχος, όμως δεν είναι ακόμα Φερστάπεν»
Δηλώσεις μεταξύ άλλων και για τον Λάντο Νόρις, έκανε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, αναφέροντας πως ο Βρετανός οδηγός ναι μεν είναι ταλαντούχος ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι στο επίπεδο που μπορεί να φτάσει. 

Στον πρώην teammate του στη McLaren, Λάντο Νόρις, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός οδηγός τόνισε ότι ο Νόρις έχει πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο ωστόσο δεν έχει δείξει στο 100%.

Ο Ρικάρντο μίλησε για τον Νόρις στο podcast της Formula 1 με τίτλο «Beyond the Grid» και ανέφερε: «Είναι δύσκολο να κάνουμε την οποιαδήποτε σύγκριση, διότι πρέπει να βρίσκεται σε κορυφαία ομάδα και να αγωνίζεται για νίκες. Προφανώς δεν θέλω να τον υποβαθμίσω ως οδηγό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις μέχρι να ξεκινήσεις να κερδίζεις και να διαχειρίζεσαι την πίεση που έρχεται μαζί. Ο Λιούις Χάμιλτον για παράδειγμα είναι ένας κορυφαίος οδηγός, είχε ένα σπουδαίο μονοθέσιο αλλά διαχειρίστηκε την πίεση. Απέδωσε και έκανε όλα όσα πίστευαν κάποιοι πως θα καταφέρει. Αλλά από πλευράς οδήγησης, ο μικρός (ο Νόρις) είναι πολύ καλός, δεν θα πω πως είναι όσο καλός είναι ο Μαξ, αυτό είναι δύσκολο, αλλά είναι καλός.

Δεν μπορώ να πω ότι έδιναν τα πάντα στον Νόρις και όχι σε εμένα, αλλά έχει μεγαλώσει μαζί με την ομάδα. Όλοι στη McLaren είναι ενθουσιασμένοι με το τι μπορεί να κάνει μελλοντικά ο Λάντο. Έχει αποδείξει πως έχει ρυθμό και ταχύτητα»,
ανέφερε ο Αυστραλός οδηγός.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0