Καρώ Σημαία

Danke Seb! Όλη η Formula 1 αποχαιρετά τον τεράστιο Σεμπάστιαν Φέτελ (vids)

Danke Seb! Όλη η Formula 1 αποχαιρετά τον τεράστιο Σεμπάστιαν Φέτελ (vids)

Η Formula 1 έχει αποχαιρετήσει ουκ ολίγους μεγάλους πιλότους στο παρελθόν και ήρθε η ώρα και για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο 4 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής… κρεμάει τα γάντια του και άπαντες θέλησαν να βρεθούν δίπλα του, παραμονή του τελευταίου του αγώνα.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το μεγαλείο του αθλητή φαίνεται στο φινάλε του. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σημάδεψε με την παρουσία του τη σύγχρονη εποχή της Formula 1 και έφτασε η ώρα να μας πει «αντίο». Ένας αποχαιρετισμός όχι μετά από θρίαμβο αλλά από μία διετία σε ομάδα… χαμηλότερων κυβικών από τον ίδιο. Κι όμως η λάμψη του είναι τέτοια που και μέσα στη φόρμα της Aston Martin… έλαμπε.

Ο χαμογελαστός Σεμπ συμπληρώνει 300 grand prix στη Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, εκεί που πριν 12 χρόνια πανηγύρισε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο. Δεν θα μπορέσει να πει «αντίο» με μία νίκη κι όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον ίδιο. 

Στις τελευταίες του κατατακτήριες δοκιμές ισοφάρισε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με την 9η θέση που πήρε και ήταν σαν να έλεγε σε όλους ότι η… μπογιά του περνάει ακόμη.

Μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τον Poleman Φερστάπεν ή με τους Πέρες και Λεκλέρ που την Κυριακή θα δώσουν μάχη για τη 2η θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Όλοι έψαχναν τον Φέτελ. Μηχανικοί, φωτογράγοι, δημοσιογράγοι έκαναν… εισβολή στην πίστα για χάρη του Γερμανού πιλότου.


Οτιδήποτε και να συμβεί στον αγώνα της Κυριακής, η 20η Νοεμβρίου του 2022 θα είναι η μέρα που η Formula 1 αποχαιρετά, για την ώρα, ένα από τα εκλεκτότερα μέλη της. Danke Seb!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0