Καρώ Σημαία

Haas: Ανακοίνωσε τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για το 2023

Haas: Ανακοίνωσε τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για το 2023
Αλλαγές στη Haas με την αμερικανική εταιρεία να ανακοινώνει τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μίκ Σουμάχερ την επόμενη σεζόν της Formula 1.

Τον έμπειρο Νίκο Χούλκενμπεργκ αποφάσισε να επιλέξει ως αντικαταστάτη του Μίκι Σουμάχερ η Haas, με την αμερικανική εταιρεία να ανακοινώνει την συμφωνία της για την επόμενη σεζόν. Ο Σουμάχερ αναμένεται να οδηγήσει για τελευταία φορά το μονοθέσιο της Haas στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Νίκο στη Formula 1 σε ρόλο οδηγού με πλήρη συμμετοχή», δήλωσε ο επικεφαλής της Haas F1, Γκίνθερ Στάινερ και πρόσθεσε «Η εμπειρία και η γνώση που φέρνει στην ομάδα είναι ξεκάθαρες. Αν συνδυάσεις τις ικανότητές του στις κατατακτήριες και τους αγώνες με την εμπειρία του Κέβιν Μάγνουσεν, τότε έχουμε ένα πολύ αξιόπιστο και ικανό δίδυμο οδηγών, το οποίο πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε θέσεις στο grid».

Από την πλευρά του ο Χούλκενμπεργκ δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω θέση πλήρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την Haas. Νιώθω πως δεν έφυγα ποτέ από τη Formula 1 και ανυπομονώ να κάνω ξανά αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζιν Χάας και τον Γκίνθερ Στάινερ για την εμπιστοσύνη τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0