Καρώ Σημαία

EKO Rally Acropolis: Εγκατέλειψε ο Λεμπ, προβλήματα για Λουμπέ και Ροβάνπερα! (video)

EKO Rally Acropolis: Εγκατέλειψε ο Λεμπ, προβλήματα για Λουμπέ και Ροβάνπερα! (video)

Με όχι και τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Σάββατο (10/9) για τους οδηγούς του WRC στο EKO Rally Acropolis.

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ, εγκατέλειψε το πρωί του Σαββάτου (10/9) ξεκίνησε την 8η ειδική διαδρομή «ΠΥΡΓΟΣ 1» διανύοντας 33,2 χιλιόμετρα, αλλά τα προγράμματα δεν πήγαν και τόσο καλά στην 9η ειδική «ΠΕΡΙΟΒΟΛΙ».

Στην μετάβαση του για το «ΠΕΡΙΒΟΛΙ», ο Γάλλος σταμάτησε το Ford Puma στην άκρη του δρόμου καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα και όπως αποφανθεί, κόπηκε ο ιμάντας του εναλλάκτη.

Μαζί του είχε ανταλλακτικό ιμάντα, αλλά αποδείχτηκε πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την Ιζαμπέλ Γκαλμίς να τον αλλάξουν εγκαίρως και έχασαν την εκκίνηση της επόμενης ΕΔ. Τελικά είδαν ότι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την επισκευή και εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Ο Κάλε Ροβάνπερα είχε πρόσκρουση σε ένα δέντρο με το πίσω μέρος του Toyota. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί η πίσω αριστερά ανάρτηση και να ξηλωθεί το πορτπαγκάζ.

Ο Φινλανδός έφτασε με χαμηλή ταχύτητα μέχρι τον τερματισμό για να μην χάσει εντελώς την ειδική, αλλά έχασε πάνω από 5 λεπτά και είναι πλέον εκτός διεκδίκησης βαθμών. Επίσης, δεν είναι γνωστό αν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Πιέρ-Λουί Λουμπέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0