Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο… τυχερός Φερστάπεν, τα «γαλλικά» του Χάμιλτον, η γκάφα της Ferrari που έγινε συνήθεια και 5+1 πράγματα που μάθαμε στην Ολλανδία

Formula 1: Ο… τυχερός Φερστάπεν, τα «γαλλικά» του Χάμιλτον, η γκάφα της Ferrari που έγινε συνήθεια και 5+1 πράγματα που μάθαμε στην Ολλανδία
Ο 15ος αγώνας της σεζόν στο Ζάντφουρτ τα είχε… όλα. Ο Φερστάπεν πήρε τη 10η νίκη της σεζόν αξιοποιώντας τις σωστές επιλογές της Red Bull αλλά και την εγκατάλειψη του Τσουνόντα, την ώρα που η Ferrari έκανε το…. παραδοσιακό λάθος στο pit stop του Σάινθ. Ας δούμε τι κρατάμε από το ολλανδικό grand.

Η κυριαρχία του Φερστάπεν και της Red Bull έχει μετατρέψει τη φετινή σεζόν σε μία… μάχη για τη δεύτερη θέση. Μπορεί ο Σαρλ Λεκλέρ να μην παραδέχεται ότι τα πάντα έχουν τελειώσει αλλά η αλήθεα είναι ότι κανείς δεν πιστεύει πώς μπορεί να τεθεί θέμα απειλής για τους Αυστριακούς. Σε κάθε περίπτωση η άνοδος της Mercedes αναμένεται να μας δώσει ενδιαφέρον για τη μάχη της δεύτερης θέσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

 

O Aλόνσο έχει… ξανανιώσει

Ο Φερνάντο Αλόνσο βιώνει μία δεύτερη αγωνιστική… νιότη. Η ψυχολογία του είναι στα ύψη μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Aston Martin και αυτό φαίνεται στις επιδόσεις εντός πίστας. Ο Ισπανός φαίνεται ότι απολαμβάνει τους τελευταίους αγώνες του με την Alpine και η έκτη θέση στο Ζάντφουρτ τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο φετινο του στόχο που είναι η 7η θέση της βαθμολογίας των οδηγών.

Το μπάχαλο στην Alpha Tauri έδωσε… ψωμί στους συνωμοσιολόγους

Ο Γιούκι Τσουνόντα έγινε, άθελά του, το πρόσωπο του αγώνα στο Ζάντφουρτ. Ο Ιάπωνας εγκατέλειψε τον αγώνα και αυτό επηρέασε τη ζωή των Φερστάπεν, Χάμιλτον και Ράσελ. Η ιδιοκτησιακή σχέση της Alpha Tauri με τη Red Bull είναι αρκετή για να δώσει τροφή σε όσους ψάχνουν θεωρείες συνωμοσίας πίσω από κάθε εξέλιξη στη Formula 1. Η αλήθεια είναι ότι και επίτηδες να ήθελαν να το κάνουν στην Alpha Tauri δεν θα μπορούσαν να το κάνουν πιο ύποπτα από όσο έγινε στην Ολλανδία αλλά όσο και να θέλουν κάποιοι να βρουν ίντριγκες, κανείς δεν μπορεί να βρει το λόγο που η Red Bull θα ρίσκαρε να μπει σε διαδικασία σκανδάλου για να πάρει μία ακόμη νίκη που δεν σημαίνει και πολλά στην εξέλιξη της σεζόν. Ήταν μία γκάφα της Alpha Tauri που βόλεψε τον Φερστάπεν για να εξασφαλίσει τη νίκη και τίποτα άλλο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0