Καρώ Σημαία

Σάλο: «Η Ferrari δεν αξίζει τον τίτλο»

Σάλο: «Η Ferrari δεν αξίζει τον τίτλο»
Ο άλλοτε οδηγός της Scuderia, Μίκα Σάλο, τόνισε πως η Ferrari δεν έχει ελπίδες για το φετινό πρωτάθλημα.
Ένα πλήθος από λάθη έχουν φέρει τη Scuderia Ferrari 97 βαθμούς πίσω από τη Red Bull Racing και ο άλλοτε οδηγός της, Μίκα Σάλο, δεν «μάσησε» τα λόγια του.

«Η Ferrari είναι σίγουρα πολύ γρήγορη αλλά σχεδόν πάντα κάτι πάει λάθος. Δεν ξέρω τι φταίει. Κάποιες φορές οι οδηγοί κάνουν λάθη, κάποιες φορές η ομάδα. Έτσι δεν κερδίζεις παγκόσμιους τίτλους. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, η Ferrari ήταν πολύ δυνατή και ο Φερστάπεν και η Red Bull είχαν κακοτυχία και προβλήματα αξιοπιστίας. Φαινόταν πως θα είναι ένας εύκολος τίτλος για τη Ferrari και τον Λεκλέρ, όμως η Red Bull έχει ανατρέψει πλήρως την κατάσταση. Ο Μαξ (Φερστάπεν) είναι πολύ δυνατός.

Είναι δύσκολο να πεις τι προκαλεί αυτά τα λάθη, είμαι πολύ εκτός χορού για να πω. Όμως κάτι πάει πάντα λάθος. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά είμαι σίγουρος πως το ερευνούν προσεκτικά. Σίγουρα υπάρχει πολλή πίεση αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Η διοίκησή της είναι πάντα υπό πίεση για να αποδώσει. Στην Ιταλία είναι ισχυρογνώμονες και η Ferrari έχει αλλάξει πολλές φορές διοίκηση. Νομίζω πως ο Ματία Μπινότο έκανε πολύ καλή δουλειά επαναφέροντας τη Ferrari στην κορυφή. Είναι μόνο μικρά πράγματα αυτά που πρέπει να επιδιορθώσουν. Τα πάνε εξαιρετικά τα Σάββατα αλλά τις Κυριακές… φαίνεται πως τα πράγματα πάνε λάθος από τη σύσκεψη πριν καν αρχίσει ο αγώνας, πως κοιτούν πως να χάσουν τον αγώνα αντί για το πως να νικήσουν.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα φέτος στη Ferrari, δεν πιστεύω πως αξίζουν τον τίτλο. Θα ήταν καλό να έλυναν ξαφνικά όλα τα προβλήματα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, γιατί όλοι θέλουμε να δούμε συναρπαστικούς αγώνες και συναρπαστική μάχη για τον τίτλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0