Καρώ Σημαία

«Τέλος» και ο Ζου από την Alpine

«Τέλος» και ο Ζου από την Alpine
Ο Ζου Γκουάνγιου παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με την αποχώρησή του από την ομάδα της Alpine.
Η Alpine έχει αφήσει την «πόρτα» ανοιχτή και μετά τους Φερνάντο Αλόνσο και Όσκαρ Πιάστρι, ήρθε η σειρά του Ζου να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα της Formula 1.

«Είμαι πλήρως απελευθερωμένος. Όλα κύλησαν καλά γιατί το συμβόλαιό μου ολοκληρωνόταν στο τέλος της περασμένης χρονιάς και έπρεπε να αξιολογήσουμε αν θα θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά τότε, προέκυψε η ευκαιρία με την Alfa Romeo. Έτσι αποφάσισα να μη συνεχίσω με την Alpine γιατί δεν θα είχα θέση οδηγού για φέτος και του χρόνου.

Η Alfa Romeo και η Alpine είναι brand που ανταγωνίζονται το ένα το άλλο, όχι μόνο στη Formula 1 αλλά γενικά. Δεν ήταν λοιπόν εύκολο να τεθώ εκτός Alpine αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα κύλησαν καλά γιατί αν έμενα εκεί έναν ακόμα χρόνο, θα είχα κολλήσει. Όπως συνέβη με τον Όσκαρ. Ένιωσα πως υπήρχε μία ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκα και νιώθω πως ήταν μία πολύ καλή απόφαση», 
ανέφερε μιλώντας για την αποχώρησή του στο Racer, ενώ συμπλήρωσε.

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα ακόμα. Είμαι χαρούμενος και έχω βολευτεί στην Alfa Romeo. Δεν ανησυχώ πολύ για το μέλλον μου. Έχω περάσει το στάδιο όπου πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Θέλω να έχω περισσότερη σταθερότητα και στην πορεία της σεζόν να βελτιωθώ βήμα-βήμα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0