Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Ήθελα να βρέξει για να κοντράρω τον Φερστάπεν»

Χάμιλτον: «Ήθελα να βρέξει για να κοντράρω τον Φερστάπεν»

Μετά το τέλος του Grand Prix στο Χανγκαρόρινγκ ο Λούις Χάμιλτον μίλησε για τις συνθήκες του αγώνα και το πως κατάφερε να μπει στο βάθρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βρετανός οδηγός:

«Ειλικρινά δεν ξέρω πού βρήκα την ταχύτητα. Δυσκολευόμουν πολύ στην αρχή του αγώνα και δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να πιάσω τους μπροστά. Λίγο-λίγο όμως είχα καλύτερη ισορροπία. Θέλω να αναγνωρίσω πως η ομάδα μου συνεχίζει να πιέζει και δεν τα παρατάει σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Το να είμαστε και οι δύο οδηγοί στο βάθρο σε δύο αγώνες είναι ιδιαίτερο για εμάς. Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν άτυχος σήμερα, τα άλλα μονοθέσια είχαν μικρό προβάδισμα, αλλά μειώνουμε τη μεταξύ μας διαφορά. Ήταν πολύ σημαντικό να πάμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα γνωρίζοντας πως έχουμε την απόδοση αυτή. Ελπίζω να φέρουμε επιπλέον απόδοση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να μαχόμαστε με τις δύο άλλες ομάδες για τις πρώτες θέσεις».

Για την θερμοκρασία: «Νομίζω πως οι χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργούν καλύτερα για εμάς. Δεν γνωρίζω το γιατί, ήλπιζα να βρέξει στο τέλος ώστε να κοντράρω τον Μαξ, αλλά μείναμε από γύρους. Αν δούλευε το DRS στις κατατακτήριες, τότε θα ήμασταν στη μάχη της νίκης. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0