Καρώ Σημαία

Σεμπαστιάν Φέτελ: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται στο τέλος του 2022

Σεμπαστιάν Φέτελ: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται στο τέλος του 2022

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος του 2022.

Τέλος σε μια τεράστια καριέρα βάζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός, στα 35 του χρόνια πλέον, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Στην σπουδαία πορεία του, ο Φέτελ κατέκτησε τέσσερις παγκόσμιους τίτλους (2010, 2011, 2012, 2013), ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους οδηγούς Formula 1 στην ιστορία.

Στις δηλώσεις του  Γερμανός ανέφερε:
«Είχα το προνόμιο να δουλέψω με πολλούς φανταστικούς ανθρώπους στη F1 για πάνω από 15 χρόνια, είναι πάρα πολλοί για να τους αναφέρω και να τους ευχαριστήσω. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι οδηγός της Aston Martin και παρά το ότι τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά όσο ελπίζαμε, είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι η ομάδα θα τρέχει στο πιο υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Ελπίζω ότι η δουλειά που έκανα και συνεχίζω να κάνω θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας και θα φέρει νίκες στο μέλλον. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν δίνοντας τα πάντα στους τελευταίους 10 αγώνες.

Η απόφαση να αποσυρθώ ήταν δύσκολη για μένα και χρειάστηκε να ξοδέψω πολύ χρόνο για να σκεφτώ. Στο τέλος της χρονιάς θέλω να πάρω περισσότερο χρόνο για να αναλογιστώ στο πού θα επικεντρωθώ τα επόμενα χρόνια. Είναι ξεκάθαρο θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Άλλα σήμερα δεν είναι για να πω αντίο. Είναι για να πω ευχαριστώ σε όλους και κυρίως στους φιλάθλους. Η Formula 1 δεν θα υπήρχε χωρίς την υποστήριξή τους»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0