Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά νιώθω αυτοπεποίθηση» (video)

Φερστάπεν: «Μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά νιώθω αυτοπεποίθηση» (video)
Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν μετά την 16η pole position της καριέρας του.
Η τρίτη φετινή pole position για τον Μαξ Φερστάπεν εξασφαλίστηκε στις κατατακτήριες του Grand Prix της Αυστρίας. Μετά από αυτές παραχώρησε δηλώσεις τόσο για την κούρσα, όσο και για τις δύο κόκκινες σημαίες στους Χάμιλτον και Ράσελ της Mercedes.

«Υπήρχε πολύ μεγάλη αναμονή ανάμεσα στις δύο προσπάθειες. Αυτό δεν είναι καλό, όταν έχεις βρει ρυθμό δε θες διακοπές. Επίσης έπεσαν οι θερμοκρασίες, άλλαξε λίγο η κατεύθυνση του αέρα. Οι διαφορές σε αυτές τις κατατακτήριες δοκιμές ήταν πολύ μικρές και είναι μία πίστα που το να τα πετύχεις όλα σωστά αποτελεί πρόκληση. Δεν υπάρχουν πολλές στροφές αλλά αυτές που υπάρχουν είναι δύσκολες και είναι εύκολο να κάνεις λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος για την pole αλλά ξέρω πως οι βαθμοί είναι αύριο και την Κυριακή.

Νομίζω πως έχουμε πολύ καλό μονοθέσιο. Οι κατατακτήριες δοκιμές δεν είναι το ατού μας. Ελπίζω να έχω “καθαρή” στροφή 1, εκκίνηση χωρίς προβλήματα. Όλα μπορούν να συμβούν, όμως νιώθω αυτοπεποίθηση με το μονοθέσιο που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0