Καρώ Σημαία

Formula 1: Η AlphaTauri… έδεσε τον Γκασλί και για το 2023

Formula 1: Η AlphaTauri… έδεσε τον Γκασλί και για το 2023

Ένα από τα πιο… hot ονόματα της μεταγραφολογίας ήταν αυτό του Πιερ Γκασλί. Ο Γάλλος πιιλότος θα συνεχίσει να οδηγάει για την AlphaTauri και την επόμενη σεζόν.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Αν και το όνομά του ακούστηκε έντονα για τη McLaren, εντούτοις ο Πιερ Γκασλί πείστηκε να παραμείνει στην οικογένεια της Red Bull. Μετά την ανανέωση του Πέρεζ με τους «ταύρους» πολλοί πίστεψαν ότι ο Γκασλί θα θελήσει να φύγει και να αναζητήσει αλλού μία ευκαιρία να οδηγήσει για μεγάλη ομάδα.

Αυτό δεν συνέβη αφού η AlphaTauri ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με έναν από τους πιο σταθερούς πιλότους του grid.

«Είμαι σε αυτή την ομάδα εδώ και πέντε χρόνια και είμαι περήφανος που θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι. Είμαι χαρούμενος για την παραμονή μου στην ομάδα» δήλωσε ο Γκασλί και πρόσθεσε: «οι νέοι κανονισμοί δημιούργησαν νέες προκλήσεις και το να είμαι μέρος του αναπτυξιακού σχεδίου της ομάδας για τους επόμενους 18 μήνες, αποτελεί μία καλή βάση για το μέλλον».

Η σεζόν δεν έχει αρχίσει ιδανικά για τον Γάλλο που έχει συγκεντρώσει μόλις 16 βαθμούς, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με πάνω από 100. Η παραμονή του σημαίνει ότι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να επιστρέψει στη Red Bull για την οποία οδήγησε μόλις για 12 αγώνες το 2019.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0