Καρώ Σημαία

Μπραντλ: «Η σχέση Λεκλέρκ - Ferrari περνά από μία έντονη δοκιμασία μετά από δύο αποτυχημένους αγώνες»

Μπραντλ: «Η σχέση Λεκλέρκ - Ferrari περνά από μία έντονη δοκιμασία μετά από δύο αποτυχημένους αγώνες»

O πρώην οδηγός της F1 και σχολιαστής αγώνων, Μάρτιν Μπραντλ, μίλησε για τις σχέσεις Ferrari και Σαρλ Λεκλέρκ μετά και τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο Grand Prix του Μονακό.

Ο Μπραντλ τόνισε ότι πλέον η σχέση τους περνά μια έντονη δοκιμασία μετά τους δύο τελευταίους αγώνες, ενώ την παρομοίασε μάλιστα με εκείνη που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ με την Σκουντερία.

«Πρέπει να συμπονούμε τον Σαρλ Λεκλέρ. Έκανε εξαιρετική δουλειά στις κατατακτήριες και οδηγούσε άνετα τον αγώνα, αλλά η στρατηγική τον έριξε στην 4η θέση. Μπήκε στο 18ο γύρο για αλλαγή σε ενδιάμεσα ελαστικά και μετά από τρεις γύρους μπήκε και πάλι για αλλαγή σε ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα, έχοντας ακούσει ένα μήνυμα στον ασύρματο που σε μπερδεύει εύκολα - έπρεπε να περιμένει λίγο πίσω από τον teammate του, καθώς η Ferrari έβαλε και τους δύο οδηγούς μαζί.

Πρώτα του έκανε undercut o Σέρχιο Πέρεζ και μετά είχε το αργό pit-stop που τον έριξε στην 4η θέση. Ο από κοινού θαυμασμός μεταξύ Λεκλέρ και Ferrari μου θυμίζει τη σχέση που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ με την ομάδα, αλλά η σχέση τους περνά από μία έντονη δοκιμασία τις τελευταίες ημέρες, μετά από δύο αποτυχημένους αγώνες. Σπατάλησαν την ευκαιρία να ανακτήσουν την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0