Καρώ Σημαία

Formula 1: Πανηγυρική νίκη για Red Bull και Πέρεζ στο Μονακό… κατάπιανε Ferrari και Λεκλέρ στρατηγικά!

Formula 1: Πανηγυρική νίκη για Red Bull και Πέρεζ στο Μονακό… κατάπιανε Ferrari και Λεκλέρ στρατηγικά!

Το μονοθέσιο του Σέρτζιο Πέρεζ ήταν αυτό το οποίο πέρασε πρώτο την γραμμή του τερματισμού και… άρπαξε την καρώ σημαία παράλληλα με το πρώτο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας από πίσω του Σάινθ, Φερστάπεν και Λεκλέρ!

Η βροχή στο Μονακό καθυστέρησε την ομαλή διεξαγωγή και έναρξη του GP στο Πριγκιπάτο, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να οδηγεί τους πρώτους γύρους του αγώνα. Το ατύχημα του Μικ Σουμάχερ, σόκαρε άπαντες με τον Γερμανό οδηγό να μην διατρέχει κίνδυνο, βγαίνοντας από το μονοθέσιο του «άθικτος».

Η πρώτη νίκη της φετινής σεζόν για τον Μεξικανό οδηγό της Red Bull, Σέρτζιο Πέρεζ, είναι γεγονός και ταυτόχρονα πέτυχε την τρίτη πρωτιά της καριέρας του! Ο Πέρεζ πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού, ενώ ο Σάινθ ήταν αυτός που τον ακολουθούσε με διαφορά κάτι περισσότερο από 6 κλάσματα του δευτερολέπτου! Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μαξ Φερστάπεν, ενώ εκτός βάθρου έμεινε ο Σαρλ Λεκλέρ τερματίζοντας τέταρτος με διαφορά 2 δευτερολέπτων από τον Πέρεζ!

Η Ferrari «έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της», με την στρατηγική ομάδα της ιταλικής ομάδας να καθυστερεί στις αλλαγές των ελαστικών του Λεκλέρ, ο οποίος μάλιστα άλλαξε δυο φορές και από πρωτοπόρος κατέληξε… εκτός βάθρου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0