Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Η νοοτροπία μας είναι διαφορετική φέτος»

Λεκλέρ: «Η νοοτροπία μας είναι διαφορετική φέτος»

Ο Σαρλ Λεκλέρ αποκάλυψε την αλλαγή νοοτροπίας τώρα που είναι σε θέση να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εντάχθηκε στη Ferrari το 2019 και παρά το γεγονός ότι έδειξε υποσχέσεις με τις δύο πρώτες του νίκες στο άθλημα, η ομάδα έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω την επόμενη σεζόν με τη χειρότερη καμπάνια της εδώ και 40 χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε για την αλλαγή της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, τονίζοντας τα εξής:

«Προφανώς, έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση σε πιο μικρές κατηγορίες, αλλά το να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση στη Formula 1 σημαίνει πολλά. Ειδικά μετά τα τελευταία χρόνια, και ειδικά με μια ομάδα όπως η Ferrari, είναι απίστευτο.

Προφανώς, η νοοτροπία είναι λίγο διαφορετική σε σύγκριση με τα δύο τελευταία χρόνια γιατί τώρα ξέρω ότι από κάτω μου έχω ένα αυτοκίνητο που μπορεί να νικήσει και δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνω υπερβολικές ενέργειες ή να κάνω κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο και είναι θεαματικό να παίρνω πραγματικά μία ή δύο θέσεις γιατί ξέρω ότι είναι στο αυτοκίνητο και απλά πρέπει να κάνω τη δουλειά.

Οπότε η νοοτροπία είναι λίγο διαφορετική φέτος. Και μετά το να συμβαδίζεις με τη Red Bull όσον αφορά την εξέλιξη θα είναι δύσκολο, αλλά ναι, είναι η ίδια ομάδα που έκανε αυτό το μονοθέσιο.

Από τα δύο τελευταία χρόνια, βλέπω πραγματικά ένα άλμα στον τρόπο που αναλύαμε κάθε Σαββατοκύριακο στον τρόπο που επίσης εντοπίσαμε τις αδυναμίες μας και πόσο γρήγορα αντιδράσαμε για να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι στα μέρη όπου δυσκολευόμασταν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0