Καρώ Σημαία

Σάινθ: «Θα είμαι τσαντισμένος έως ότου κοιμηθώ»

Σάινθ: «Θα είμαι τσαντισμένος έως ότου κοιμηθώ»
Ιδιαίτερα απογοητευμένος από το οριστικό αποτέλεσμα των δοκιμαστικών φάνηκε ο Κάρλος Σάινθ ενόψει του αυριανού Γκραν Πρι της Αυστραλίας.
Ένα Q3 που θέλει γρήγορα να ξεχάσει ο Κάρλος Σάινθ καθώς του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και την pole posotion. Τελικώς ο Ισπανός τερμάτισε στην 9η θέση, από όπου και θα εκκινήσει στο αυριανό Γκραν Πριν της Αυστραλίας.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάινθ, ήταν οι κόκκινες σημαίες που διέκοψαν το Q3 λόγω της εξόδου του μονοθεσίου του Αλόνσο και η αδυναμία εκκίνησης του κινητήρα της Ferrari από μεριάς της ομάδας του.

Αυτό είχε ως συνέπεια να μην «ζεσταθούν» επαρκώς τα ελαστικά του καθώς βγήκε τρια λεπτά αργότερα για το «γρήγορο» γύρο του. Απότέλεσμα καταστροφικό για την τελική κατάληξη.

 

«Πριν τον τελευταίο γύρο είχαμε πρόβλημα με τη μίζα. Δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω με τρία λεπτά καθυστέρησης. Δεν μπόρεσα να προετοιμάσω τα ελαστικά, δεν μπορούσα να τα ζεστάνω, όλα έγιναν βιαστικά και έπρεπε να κάνω τον γύρο με παγωμένα ελαστικά και τελικά ήταν ένας φρικτός γύρος» δήλωσε απογοητευμένος ο Ισπανός.

«Είναι απλώς μια καταστροφή. Σήμερα διεκδικούσα την pole και όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά για μένα πήγαν στραβά. Δεν πρόκειται να χαρώ καθόλου, αν μου πει κάποιος να είμαι ευτυχισμένος, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα. Χρειάζομαι έναν ύπνο. Μέχρι να θελήσω να κοιμηθώ, θα είμαι τσαντισμένος».

Παρόλα αυτά η Scudderia έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη από το συνολικό αποτέλεσμα των δοκιμαστικών καθώς ο Σαρλ Λεκλέρ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση την Κυριακή, για δεύτερη φορά φέτος. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0