Καρώ Σημαία

Formula 1: Το Netflix έβαλε το... χεράκι του για την επιστροφή της πίστας στο Λας Βέγκας! (video)

Formula 1: Το Netflix έβαλε το... χεράκι του για την επιστροφή της πίστας στο Λας Βέγκας! (video)

Με το φινάλε της περσινής σεζόν να αποτελεί το πιο συναρπαστικό όλων των εποχών αλλά και το ντοκιμαντέρ «Drive to Survive» να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, η πίστα στο Λας Βέγκας φαίνεται ολοένα και πιο κοντά.

Μια ανάσα πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο Λας Βέγκας βρίσκεται η Formula 1. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων προκειμένου να δώσουν τα χέρια για μια νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρεπορτάζ της «Sun», η προτεινόμενη πίστα στην πολιτεία της Νεβάδα θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον πρώτο της αγώνα ακόμη και στις αρχές του 2023! Φυσικά κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι αυτή θα αποτελέσει πλέον τον τρίτο αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το Όστιν και το Μαϊάμι, που κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος. Η F1 έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν σε δύο αγώνες στο Λας Βέγκας, το 1981 και το 1982 στο Caesars Palace, αλλά το μικρό ενδιαφέρον του κόσμου δεν δικαιολογούσε την επιστροφή.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Liberty Media έχουν επικεντρωθεί στην εγχώρια αγορά τους από τότε που αγόρασαν το άθλημα έναντι 7 δισεκατομμυρίων ευρώ πίσω στο 2017. Η δημοτικότητά του έχει επίσης αυξηθεί μαζικά τα τελευταία χρόνια, εν μέρει χάρις και στην τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ του Netflix, «Drive to Survive».

Η σειρά, το οποίο θα παρουσιάσει την τέταρτη σεζόν της αργότερα φέτος, έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλούς νέους θαυμαστές μέσα από την παρασκηνιακή του ματιά στους αγώνες αυτοκινήτου κορυφαίου επιπέδου.

Αυτό ακολούθησε το φινάλε της ίσως πιο συναρπαστικής σεζόν όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, με τους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον να προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα στο Άμπου Ντάμπι. Οι δυο τους μπήκαν στον τελικό αγώνα ξέροντας πως θα κριθεί στη λεπτομέρεια, με το τέλος να είναι πια γνωστό

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0