Καρώ Σημαία

Προστ: «Έχει πολλούς λόγους να φύγει ο Χάμιλτον»

Προστ: «Έχει πολλούς λόγους να φύγει ο Χάμιλτον»
Ο θρύλος της Formula 1, Αλεν Προστ, υποστήριξε ότι ήταν ένα μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα αυτό που δέχθηκε ο Λιούις Χάμιλτον στο φινάλε του 2021 και ότι είναι μοιρασμένοι κατά 50-50 οι λόγοι για να αποχωρήσει ή να παραμείνει άλλη μια χρονιά.

Ο τετράκις πρωταθλητής της F1 Αλέν Προστ, που αποχώρησε επίσης αιφνιδίως στο τέλος του 1991 μετά τη ρήξη του με τη Ferrari, έδωσε βαρύτητα στο συνεχιζόμενο σήριαλ λέγοντας πως «είναι δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του, δέχθηκε κατακέφαλα ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα».

Ο Γάλλος, που γύρισε το 1993 μετά από ένα χρόνο απουσίας για να κατακτήσει τον τέταρτό του τίτλο με τη Williams-Renault, συμπλήρωσε μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche: «Θα ήταν πολύ λυπηρό να μην είναι εδώ αυτή τη χρονιά. Έχει πολλούς λόγους και για να σταματήσει και για να συνεχίσει. Είναι 50-50.

Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος, διότι του απομένει ακόμα να κερδίσει το όγδοο πρωτάθλημά του, ενώ με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς ίσως να έχουμε τρεις ομάδες στην κορυφή, και πέντε ή έξι οδηγούς να μάχονται για τον τίτλο. Αυτή είναι μια πρόκληση που ο Χάμιλτον μπορεί να βρίσκει ελκυστική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0