Καρώ Σημαία

Ραϊκόνεν: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στη Formula 1»

Ραϊκόνεν: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στη Formula 1»

Αφοριστικός σε ό,τι αφορά στη σχέση του με το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ήταν ο Ραϊκόνεν ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει ούτε σαν θεατής στα paddock του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Φινλανδός έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 δεν αποτελούσε το περιβάλλον στο οποίο θα ήθελε να ζει, έχοντας καλύτερα πράγματα να κάνει στη ζωή του.

Μετά, βέβαια, και την πρόσφατη αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Raikkonen δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μασάει τα λόγια του, επισημαίνοντας με κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί ποτέ ξανά στην Formula 1.

«Το μόνο που απολάμβανα ήταν η οδήγηση. Δεν πρόκειται να πατήσω ξανά το πόδι μου στα paddocks. Η Formula 1 δεν ήταν ποτέ η ζωή μου. Πάντα υπήρχαν πράγματα που ήταν σημαντικότερα για εμένα. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα».

«Δεν σταμάτησα επειδή δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω αλλά γιατί είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να βρίσκομαι συνεχώς σε αεροπλάνα και να κοιμάμαι σε ξενοδοχεία».

«Χαίρομαι που όλο αυτό τελείωσε. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τερματίσω στον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα», δήλωσε ο Φινλανδός μη κρύβοντας την ανακούφισή του μετά και την αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0