Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ εφεδρικός οδηγός της Ferrari

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ εφεδρικός οδηγός της Ferrari
Στα χνάρια του πατέρα του ο Μικ Σουμάχερ που θα αγωνιστεί το 2022 ως εφεδρικός οδηγός της Ferrari.

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του Μίκαελ, θα είναι ένας από τους εφεδρικούς οδηγούς της Ferrari, παρά το γεγονός ότι θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022 με την Haas, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του διευθυντή της ομάδας της Scuderia, Ματία Μπινότο.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ήδη, ένας οδηγός Ferrari. Είναι μέλος της Ακαδημίας Οδηγών Ferrari και, όπως επαναλαμβάνουμε, αυτή η ακαδημία υπάρχει για να εντοπίσει μελλοντικούς οδηγούς Ferrari», εξήγησε ο Μπινότο σε μια τηλεδιάσκεψη και πρόσθεσε: «Εάν είσαι μέρος του και είσαι επιτυχημένος, σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες».

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι μια ενθάρρυνση μετά την πρώτη σεζόν του Σουμάχερ στην κορυφαία κατηγορία, το 2021. Ο Ιταλός παράγοντας, πιστεύει ότι «ο Γερμανός (19ος και προτελευταίος οδηγός, χωρίς βαθμούς στο τιμόνι της Haas) βελτιώθηκε, όχι μόνο σε επίπεδο συνέπειας αλλά και σε ταχύτητα».

Ο Μικ, ο οποίος θα γίνει 23 ετών στις 22 Μαρτίου, θα αναλάβει το ρόλο του εφεδρικού οδηγού (σ.σ. που συνίσταται στην αντικατάσταση των βασικών εάν είναι άρρωστοι ή τραυματίες) στα 11 από τα 23 Grand Prix που είναι προγραμματισμένα για την επόμενη χρονιά, εναλλάξ με τον Ιταλό, Αντόνιο Τζιοβινάτσι.


www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0