Καρώ Σημαία

Formula 1: ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα στη Τζέντα - Νικητής ο Χάμιλτον και ισοβαθμία με τον Φερστάπεν έναν αγώνα πριν το τέλος

Formula 1: ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα στη Τζέντα - Νικητής ο Χάμιλτον και ισοβαθμία με τον Φερστάπεν έναν αγώνα πριν το τέλος

Το πρώτο GP Σαουδικής Αραβίας στην ιστορία ήταν ένας αγώνας ακόμα πιο επεισοδιακός από ότι αναμενόταν στη στενή και ταχύτατη πίστα της Τζέντα. Ο Λούις Χάμιλτον πήρε με επεισοδιακό τρόπο μια υπερπολύτιμη νίκη, την 103η της καριέρας του, και πλέον ισοβαθμεί με τον Μαξ Φερατάπεν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο χαοτικός αγώνας στη Σαουδική Αραβία μας προσέφερε μάχες μέχρι το φινάλε με τους Χάμιλτον και Φερστάπεν να μονομαχούν εντός και εκτός ορίων. Μεγάλος νικητής ο Βρετανός που έκανε και τον ταχύτερο γύρο και πλέον οι δυο τους ισοβαθμούν. Ο Ολλανδός της Red Bull θα πάρει τον τίτλο αν και μετά το Άμπου Ντάμπι έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Χάμιλτον.


Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή ο Χάμιλτον και ο Φερστάπεν έδωσαν τα πάντα και ο Βρετανός ήταν ο μεγάλος νικητής. Σε έναν αγώνα με δύο κόκκινες σημαίες, με τρεις εκκινήσεις και με τους αγωνοδίκες να έχουν πάρα πολύ δουλειά, όλα έγιναν ώστε να πάμε για το μεγάλο φινάλε στο Άμπου Ντάμπι με τους δύο διεκδικητές να έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Στο τέλος ο Μπότας πήρε την 3η θέση και η Mercedes είναι αγκαλιά με τον 8ο σερί τίτλο του.

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0