Καρώ Σημαία

Formula 1: «Καμπάνες» σε Φερστάπεν και Μπότας πριν το GP του Κατάρ!

Formula 1: «Καμπάνες» σε Φερστάπεν και Μπότας πριν το GP του Κατάρ!

Ο 20ος αγώνας της σεζόν στο Λοσάιλ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τη μάχη του τίτλου και οι ποινές που δέχτηκαν οι Φερστάπεν, Μπότας δίνουν την ευκαιρία στον Χάμιλτον να είναι πιο… άνετος στην εκκίνηση.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Ο απόηχος των κατατακτήριων δοκιμών έφερε ανακατατάξεις στο grid του αγώνα στο Κατάρ. Ο Μαξ Φερστάπεν κλήθηκε από τους αγωνοδίκες γιατί αγνόησε διπλή κίτρινη σημαία κατά τον τελευταίο γρήγορο γύρο του και τελικά τιμωρήθηκε με 5 θέσεις στο grid χάνοντας τη 2η που είχε.

Τα ίδια θέματα είχε και ο Βάλτερι Μπότας αλλά στη δική του περίπτωση το παράπτωμα ήταν μικρότερο αφού αγνόησε απλή κίτρινη σημαία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τιμωρηθεί με 3 θέσεις στο grid και αυτό σημαίνει ότι θα εκκινήσει πάνω από τον Μαξ Φερστάπεν. Κερδισμένος από τις ποινές είναι ο Πιερ Γκασλί, εξαιτίας του οποίου βγήκαν οι κίτρινες σημαίες στις κατατακτήριες δοκιμές, ο οποίος θα εκκινήσει από τη 2η θέση. Θυμίζουμε ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι στην pole position και θα προσπαθήσει να μειώσει κι άλλο την απόσταση των 14 βαθμών από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μαξ Φερστάπεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0