Καρώ Σημαία

Formula 1: Εντυπωσιακός ο Χάμιλτον πήρε την pole position στο Κατάρ

Formula 1: Εντυπωσιακός ο Χάμιλτον πήρε την pole position στο Κατάρ
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιουίς Χάμιλτον, έκανε τρομερή προσπάθεια στις κατατακτήριες δοκιμές και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης σε κανέναν, παίρνοντας την pole position στο Γκραν Πρι του Κατάρ!

Διατεθειμένος να διεκδικήσει την ανατροπή και να πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα δείχνει ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος άφησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει πρώτος στο Γκραν Πρι του Κατάρ

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing δεν είχε απαντήσεις και περιορίστηκε στη 2η θέση, ενώ στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής θα πρέπει να έχει το νου του και στον Βάλτερι Μπότας με την άλλη Mercedes που πήρε την 3η θέση.

Πίσω από τη Mercedes ήταν ο τρομερός για ακόμα μία φορά Πιέρ Γκασλί με την Alpha Tauri, με το Φερνάντο Αλόνσο να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Η μοναδική Ferrari που βρέθηκε στο Q3 ήταν αυτή του Σάινθ, που έμεινε πίσω από την ανταγωνίστρια McLaren του Λάντο Νόρις στην 7η θέση. Με τους Τσουνόντα, Οκόν και Φέτελ να κλείνουν τη δεκάδα. Από αυτή έλειπε ο κακός σήμερα Πέρεζ που θα ξεκινήσει την Κυριακή (21/11) 11ος!

 

Αποτελέσματα:


Περισσότερα σε λίγο... 

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0