Καρώ Σημαία

Formula 1: Αρνήθηκαν οι αγωνοδίκες να επανεξετάσουν το συμβάν Χάμιλτον - Φερστάπεν

Formula 1: Αρνήθηκαν οι αγωνοδίκες να επανεξετάσουν το συμβάν Χάμιλτον - Φερστάπεν
Μία εβδομάδα μετά τον αγώνα της Βραζιλίας έκλεισε οριστικά η υπόθεση με τη μονομαχία των δύο διεκδικητών του τίτλου στον 48ο γύρο.
Ο... πόλεμος εντυπώσεων καλά κρατεί στη F1. H Mercedes έκανε αίτημα επανεξέτασης του συμβάντος του 48ου γύρου στο Σάο Πάολο όταν ο Χάμιλτον επιτέθηκε στον Φερστάπεν και οι δυο τους βρέθηκαν εκτός πίστας. Το νέο στοιχείο που προσκόμισαν ήταν το on board πλάνο από το μονοθέσιο του Ολλανδού. 
 
Οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι δεν θα επανεξετάσουν το θέμα αφού δεν γίνεται κάθε συμβάν να μπαίνει στο... μικροσκόπιο. Ξεκαθάρισαν ότι όπως και στο ποδόσφαιρο οι διαιτητές και ο var αποφασίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα με όσα στοιχεία έχουν εκείνη την ώρα στα χέρια τους, έτσι και στη Formula 1 καλούνται να πάρουν μια απόφαση και να κλείνουν άμεσα τα ανοιχτά θέματα. 
 
Ήταν δεδομένο ότι στη Mercedes γνώριζαν πως οι ελπίδες τους ήταν απειροελάχιστες ακόμη και για επανεξέταση αλλά ενόψει των τριών κρίσιμων τελευταίων αγώνων της σεζόν, θέλησαν να κερδίσουν κάποιες εντυπώσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο... πόλεμος εκτός πίστας θα έχει πολλά επεισόδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Κώστας Ψάρρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0