Καρώ Σημαία

Formula 1: «Περίπατος» Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας!

Formula 1: «Περίπατος» Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας!

Ο νέος κινητήρας της Mercedes μπορεί να στοιχίζει 5 θέσεις στο grid της Κυριακής στον Λιούις Χάμιλτον αλλά του προσέφερε την άνετη επικράτηση στις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Αυτό που φάνηκε στις ελεύθερες δοκιμές στο Σάο Πάολο, επιβεβαιώθηκε απόλυτα στις κατατακτήριες. Ο Λιούις Χάμιλτον δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της διαδικασίας και μετά από 3 μήνες κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν 438 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός αλλά γνωρίζει ότι την Κυριακή έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα αν καταφέρει να παραμείνει στις 2 πρώτες θέσεις στο F1 sprint.

Ο Βάλτερι Μπότας ήταν απογοητευμένος από την απόδοσή του αφού δεν μπόρεσε να πλησιάσει στους χρόνους του Χάμιλτον ενώ ο Πέρες δεν επανέλαβε την εμφάνιση του Μεξικό όμως η 4η θέση που θα εκκινήσει στο F1 sprint είναι ικανή να τον φέρει σε καλή κατάταξη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο Γκασλί ήταν ο ταχύτερος από τους υπόλοιπους, ξεπερνώντας τους δύο πιλότους της Ferrari ενώ η McLaren απέδειξε και πάλι ότι έχει χάσει ρυθμό σε σχέση με τη Scuderia.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών

Το Σάββατο στις 21.30 θα διεξαχθεί για 3η φορά και τελευταία τη φετινή σεζόν το F1 sprint που θα έχει διάρκεια 24 γύρους. Η σειρά εκκίνησης είναι αυτή βάσει της κατάταξης των κατατακτήριων δοκιμών και οι πρώτοι τρεις του F1 sprint θα πάρουν 3, 2 και 1 βαθμό.

Θυμίζουμε ότι ο Λιούις Χάμιλτον έχει ποινή 5 θέσεων στο grid της Κυριακής και αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν βρεθεί πρώτος στο F1 sprint θα αναγκαστεί να εκκινήσει 6ος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0