Καρώ Σημαία

Αλόνσο για Φερστάπεν: «Φαβορί για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια»

Αλόνσο για Φερστάπεν: «Φαβορί για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια»
Ο Φερνάντο Αλόνσο εκθείασε τον Μαξ Φερστάπεν σε δηλώσεις που παραχώρησε και σχολίασε την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός πιλότος της Alpine έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού αντιπάλου του, τονίζοντας ότι οι οδηγικές του ικανότητες είναι τέτοιες που δεν θα ήθελε να τον κοντράρει.

«Προς το παρόν, είναι ο μοναδικός που δεν θα ήμουν και τόσο χαρούμενος να αντιμετωπίσω στην πίστα. Σέβομαι πολύ τον Μαξ. Αυτή τη στιγμή, στο περιβάλλον της Red Bull με την ομάδα του, δεν νομίζω ότι μπορούν πολλοί να τα βάλουν μαζί του και να τον κερδίσουν», είπε αρχικά μιλώντας στο racingnews365.com.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2005, 2006) συμπλήρωσε ότι μπορεί να είναι λίγο περισσότερο επιθετικός σε ορισμένες στιγμές, όμως έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ωριμότητας και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Η βελτίωσή του ήταν ιδιαίτερα ορατή τα πρώτα δύο χρόνια. Ξεκίνησε νωρίς σε υψηλό επίπεδο, και είχε βέβαια κάποια ατυχήματα περιστασιακά και λίγο περισσότερη επιθετικότητα σε ορισμένες κινήσεις του.

Τώρα νομίζω ότι έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ωριμότητας και με τη φυσική του ταχύτητα γίνεται εξαιρετικά δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον κερδίσει. Οπότε, πιστεύω ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο φέτος και πιθανώς και για τα προσεχή χρόνια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0