Καρώ Σημαία

Haas: Συνεχίζει με τους Σουμάχερ και Μαζέπιν το 2022!

Haas: Συνεχίζει με τους Σουμάχερ και Μαζέπιν το 2022!
Ο Μικ Σουμάχερ θα συνεχίσει την ανέλιξή του στη Formula 1 και το 2022 με τη Haas, όπως και ο Νικίτα Μαζέπιν.

Η επιβεβαίωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας με τους δύο οδηγούς έγινε στο πλαίσιο του GP της Ρωσίας, το προσεχές τριήμερο, που είναι πατρίδα του Μαζέπιν και του βασικού υποστηρικτή της ομάδας, Uralkali.

«Το 2021 προσέφερε και στους δύο οδηγούς την ευκαιρία να μάθουν πολλά στη Formula 1, ως πρωτοεμφανιζόμενοι, και αυτό έκαναν», είπε ο διευθυντής της ομάδας, Γκάνθερ Στάινερ.

«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά με το αυτοκίνητο που είχαμε, αλλά ανέλαβαν και οι δύο την πρόκληση και συνεργάστηκαν στενά με την ομάδα για να μάθουν τις διαδικασίες και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της F1.

Για το 2022 ανυπομονούμε να κάνουμε ένα βήμα προόδου και να δώσουμε στον Μικ και τον Νικίτα ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το επόμενο βήμα της καριέρας τους».

Ο Μικ Σουμάχερ από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Η πρώτη μου χρονιά με τη Haas ήταν συναρπαστική και ιδιαίτερα εποικοδομητική. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσω να αξιοποιήσω του χρόνου την εμπειρία που απέκτησα.

Έχουμε νέους τεχνικούς κανονισμούς, την εντυπωσιακή φιλοδοξία της ομάδας και την υποστήριξη της Ferrari - φυσικά και μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στις μάχες την ερχόμενη χρονιά και να διεκδικούμε βαθμούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0