Ο Εντοάρντο Μπόβε συνήλθε και αναπνέει κανονικά, μετά το σοκ της κατάρρευσής του στο 16ο λεπτό του αγώνα της Φιορεντίνα με την Ίντερ.
Χαρμόσυνα τα νέα για την υγεία του Εντοάρντο Μπόβε, που σόκαρε το «Αρτέμιο Φράνκι», τη στιγμή που σωριάστηκε στο έδαφος στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Ίντερ.
Ο 22χρονος «βιόλα», ανέκτησε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο και αναπνέει κανονικά. Η ενημέρωση ήρθε άμεσα από τους ιθύνοντες της ομάδας και ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντιμάρτζο φρόντισε να ενημερώσει όλους όσους αγωνιούσν για τον νεαρό παίκτη των «βιόλα».
Σύμφωνα με το Ansa, η αιτία της ασθένειάς του ήταν επιληπτική κρίση η οποία και του προκάλεσε καρδιακή ανακοπή.
Οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο πλευρό του, καθώς όπως είναι λογικό, το ματς αναβλήθηκε.
www.bnsports.gr






