Basket Talk

Τα βραβεία του BCL: Ο αειθαλής MVP Χουέρτας, το αμυντικό «κλειδί» Χάουαρντ Σαντ-Ρος και οι... αστέρες που τράβηξαν τα βλέμματα! (video)

Τα βραβεία του BCL: Ο αειθαλής MVP Χουέρτας, το αμυντικό «κλειδί» Χάουαρντ Σαντ-Ρος και οι... αστέρες που τράβηξαν τα βλέμματα! (video)

Οι νικητές των βραβείων του BCL περιλάμβαναν από σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέχρι παίκτες που ξεχώρισαν και είτε έχουν εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, είτε είναι έτοιμοι να δοκιμαστούν σε αυτό.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντρέας Φούντας

Ο Βασίλης Σπανούλης «έκλεψε» την παράσταση στην απονομή των βραβείων του BCL, αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Ο συγκλονιστικός Μαρσελίνιο Χουέρτας, που σε έναν μήνα κλείνει τα 41 (!), δε σταματά να υπηρετεί το μπάσκετ με το ίδιο πάθος, και ταυτόχρονα να το «διδάσκει» στους νεότερους. Όσα έκανε στη φετινή διοργάνωση, διακιότατα του χάρισαν το βραβείο του MVP.

Στο πλευρό του, στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, βρέθηκαν οι Τζο Ράγκλαντ, Κέντρικ Πέρι (Μάλαγα), Όστιν Γουάιλι (Τόφας) και Ντέιβιντ Κράβιτζ (Μάλαγα). Ο τελευταίος ήταν και συν-υποψήφιος του Χουέρτας για το MVP.

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν απαρτίστηκε από τους Χάντερ Χέιλ (Προμηθέας), Ντίλαν Ένις (Μούρθια), Λέβι Ράντολφ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Βέρνον Κάρεϊ Τζούνιορ (Καρσίγιακα) και Ντίλαν Οσετκόφσκι (Μάλαγα).

Ένας παλιός μας γνώριμος, ξακουστός για την ικανότητά του στον τομέα που διακρίθηκε, αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς. Ο λόγος για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος της Μούρθια.
roos.jpg

Το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη, παρέλαβε ο 18χρονος Γάλλος της Σολέ, Τιντζάν Σαλόν, ο οποίος αποτελεί πολλά υποσχόμενο prospect.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0