Πρόσωπα

Σκοράρει ο Μαντί; Τρίποντο για τον Ολυμπιακό

Σκοράρει ο Μαντί; Τρίποντο για τον Ολυμπιακό
Μπορεί να μην είναι ο πιο συχνός σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά όταν σκοράρει ο Μαντί Καμαρά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν λένε να χάσουν βαθμό.

Ο Μαντί Καμαρά έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών, δείχνει ότι δύσκολα θα βγει από αυτή, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο μέσος από τη Γουινέα, είχε πατήσει στον Πειραιά για πρώτη φορά το 2018 και από τα πρώτα του ματς, είχε φροντίσει να κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να τον συμπαθήσουν λόγω των αγωνιστικών του επιδόσεων.

Την τρίτη αγωνιστική της σεζόν 2018-2019, ο Μαντί είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη».

Μπορεί να μην είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Καμαρά έχει το ιδιαίτερο ότι όταν σκοράρει, οι Πειραιώτες όχι μόνο αρνούνται να χάσουν, αλλά δεν... δέχονται να χάσουν και βαθμούς.

Με το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής Super League 1, έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα στην καριέρα του. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να φύγουν από το γήπεδο με το τρίποντο.

Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε και λίγο το ρεκόρ που έχει χτίσει, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός νικάει τις ελληνικές ομάδες όταν σκοράρει ο Μαντί, μιας και είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και σε μία νίκη κυπέλλου (γκολ πρόκρισης), με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Tα παιχνίδια που έχει σκοράρει ο Μαντί στο πρωτάθλημα:

Σεζόν 2018-2019:

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-4

Λαμία - Ολυμπιακός 1-3

Λάρισα - Ολυμπιακός 0-3

Σεζόν 2019-2020:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός - Άρης 3-1

Σεζόν 2020-2021

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-4

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5

Σεζόν 2023-2024

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0