Football Talk

Η Καρμόνα «θύμισε» Ινιέστα και οδήγησε την Ισπανία στην κορυφή του κόσμου (video)

Η Καρμόνα «θύμισε» Ινιέστα και οδήγησε την Ισπανία στην κορυφή του κόσμου (video)

Η Όλγα Καρμόνα σκοράρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών απέναντι στην Αγγλία με διαγώνιο σουτ και «θυμίζει» στους Ισπανούς τον μοναδικό άλλο παίκτη της χώρας τους που έχει σκοράρει στην μεγαλύτερη σκηνή του ποδοσφαίρου, τον Αντρές Ινιέστα.

Τότε ο Αντρές Ινιέστα, τώρα η… Όλγα Καρμόνα. Η αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει για την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αγγλία και την φέρνει ένα… βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του ονείρου: να ανέβει στην κορυφή του κόσμου.

Μετά από μία εξαιρετική συνεργασία, η οποία βρήκε τελική αποδέκτη την Καρμόνα από τα αριστερά, εκείνη έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίκτυ, νικώντας την Ερπς για το 1-0 στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, γίνεται μόλις η δεύτερη αθλήτρια από τη χώρα της που σκοράρει σε μία τόσο μεγάλη περίσταση, μετά τον Αντρές Ινιέστα στον τελικό του Μουντιάλ το 2010 απέναντι στην Ολλανδία. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα φρόντισε να μετατρέψει την εξαιρετική πάσα του Σεσκ Φάμπρεγκας σε γκολ, με ένα εκπληκτικό τελείωμα στο 116’ της παράτασης και χάρισε τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή στη «φούριας ρόχας».

Έπειτα από 13 χρόνια, έρχεται η Καρμόνα να πετύχει ένα εξίσου σημαντικό γκολ και να φέρει τη χώρα της μία… ανάσα μακριά από την κορυφή του κόσμου!

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0