Football Talk

Ουτρέχτη: Βράβευσαν τους Μπάρκα και Δουβίκα ως κορυφαίους στη σεζόν!

Ουτρέχτη: Βράβευσαν τους Μπάρκα και Δουβίκα ως κορυφαίους στη σεζόν!
Νερό στο όνομα των Μπάρκα και Δουβίκα «πίνουν» στην Ουτρέχτη, με τον Ολλανδικό σύλλογο να βραβεύει τους Έλληνες στο τελευταίο ματς της σεζόν και εκείνοι να αποθεώνονται από τους φίλους της ομάδας.
Με θετικότατο πρόσημο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της σεζόν για την Ουτρέχτη στην Eredivisie και σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι Έλληνες της ομάδας. Βασίλης Μπάρκας και Τάσος Δουβίκας υπήρξαν οι εκ... πυλώνων της ομάδας στην πορεία της μέχρι την 7η θέση και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την ερχόμενη σεζόν (διπλά παιχνίδια με την 6η Σπάρτα Ρότερνταμ).

Οι άνθρωποι του συλλόγου, αναγνώρισαν την προσφορά των δύο Ελλήνων και μετά το τέλος του αγώνα που έριξε την αυλαία της κανονικής διάρκειας (3-2 νίκη επί της Έμμεν) τους βράβευσαν μέσα σε αποθέωση.
Θυμίζουμε πως ο Δουβίκας με το γκολ που πέτυχε στον τελευταίο αγώνα, έφτασε τα 19 και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ολλανδικού ποδοσφαίρου (όσα και ο Τσάβι Σίμονς) ενώ ο Βασίλης Μπάρκας που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ουτρέχτης ως δανεικός από τη Σέλτικ, έχασε μόλις δύο αγώνες κα΄τω από τα γκολπόστ. Ο τρίτος παίκτης που βραβεύτηκε ήταν ο Αμερικανός μέσος, Τέιλορ Μπουθ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0