Football Talk

Super League: Η διαιτησία στο στόχαστρο των «μεγάλων»

Super League: Η διαιτησία στο στόχαστρο των «μεγάλων»

Η πρώτη αγωνιστική των play off μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά η συζήτηση για τα όσα συνέβησαν σε αυτήν, συνεχίζεται ακόμη και σχεδόν ένα 24ωρο μετά. Συναντήσεις, ανακοινώσεις και όλα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (20/3) στο… τρίτο ημίχρονο των αναμετρήσεων της Super League.

Σχετικά Άρθρα

Το πρωί της Δευτέρας (20/3) ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καραπαπά βρέθηκαν αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου συναντήθηκαν με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Θέμα της συζήτησης, η επιλογή και ο ορισμός διαιτητών στα ματς των play off της Super League, καθώς μετά την 1η αγωνιστική υπήρχαν πολλά παράπονα από όλες τις πλευρές προς τις αποφάσεις των ρέφερι κάθε αναμέτρησης.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η Super League να συνεργαστεί από κοινού με ΕΠΟ και ΚΕΔ, ούτως ώστε στα play off να έρχονται μόνο elite διαιτητές, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση η Λίγκα.

Μία απόφαση που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η ΕΠΟ, η οποία όμως τόνισε ότι ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται αποκλειστικά από την ΚΕΔ.

Υπό το πρίσμα αυτών των εξελίξεων ωστόσο, υπήρξαν αντιδράσεις, τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αμφότερες οι δύο ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις στις οποίες κάνουν λόγο για κατάχρηση του θεσμικού ρόλου από τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0