Football Talk

Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ 2-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Σαουδάραβες! (video)

Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ 2-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Σαουδάραβες! (video)

Η Αλ Χιλάλ σόκαρε τη Φλαμένγκο επικρατώντας με 3-2 στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αλ Χιλάλ έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 3-2 επί της Φλαμένγκο στον ημιτελικό και έτσι θα είναι εκείνη που θα βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Θα αποτελέσει μάλιστα την πρώτη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα είναι είτε η Αλ Αχλί είτε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σαλέμ Αλ Νταουσάρι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 0-1 της Αλ Χιλάλ, αλλά ο Πέντρο δεν άργησε να ισοφαρίσει για τη Φλαμένγκο σε 1-1 (20’). Με τον ίδιο τρόπο, όμως, που πέτυχαν και το πρώτο τους τέρμα οι τυπικά φιλοξενούμενοι, έφτασαν και στο δεύτερο. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι Βραζιλιάνοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς ο Ζέρσον που υπέπεσε στην παράβαση αποβλήθηκε.

Το 1-2 και πάλι από τον Νταουσάρι ήταν γεγονός, με τους Σαουδάραβες να «σφραγίζουν» την πρόκριση και με τρίτο γκολ στο 70’ από τον Λουτσιάνο Βιέτο. Το μόνο που κατάφερε η Φλαμένγκο ήταν να μειώσει σε 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

 Τάσος Φαραός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0