Basket Talk

Κολοσσός – Ιωνικός 89-48: Αγώνας – παρωδία, ντροπή για την Α1!

Κολοσσός – Ιωνικός 89-48: Αγώνας – παρωδία, ντροπή για την Α1!

Ένα ματς-παρωδία για τo ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο ανάμεσα σε Κολοσσό και Ιωνικό, με τις στοιχηματικές εταιρείες να το έχουν αποκλείσει από τις επιλογές τους την Παρασκευή (13/1) για άγνωστους λόγους και να το προσφέρουν (κάποιες εξ αυτών) το πρωί του Σαββάτου με πλεονέκτημα 25,5 έως 28,5 πόντων στους Νικαιώτες. Διαφορά που είχε καλυφθεί ήδη από την 3η περίοδο και το τελικό σκορ να φθάνει στο 89-48!

Ένα παιχνίδι-παρωδία έλαβε χώρα στη Ρόδο μεταξύ του Κολοσσού και του Ιωνικού για την 12η αγωνιστική της Basket League. Για άγνωστους λόγους, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε αποκλειστεί από τις επιλογές των στοιχηματικών εταιρειών την Παρασκευή (13/1), ενώ το πρωί του Σαββάτου (14/1) επανήλθε σε κάποιες από αυτές, προσφέροντας πλεονέκτημα 28,5 πόντων στην ομάδα της Νίκαιας.

Μία διαφορά που είχε καλυφθεί ήδη από το τρίτο δεκάλεπτο κάτι αναμενόμενο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων καθώς οι παίκτες του Ιωνικού σχεδόν… περπατούσαν σε όλο το ματς!

Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου διέρρευσε ότι δεν θα αγωνιστούν για τον Ιωνικό ο πρώτος του σκόρερ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Καναδός γκαρντ Ντιέγκο Κάπελαν. Αμφότεροι ταξίδεψαν στη Ρόδο με τον Μαυροκεφαλίδη σύμφωνα με την ενημέρωση από τους ανθρώπους του Ιωνικού να επιστρέφει το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα λόγω προσωπικού προβλήματος… Βέβαια και ο Κολοσσός είχε απουσίες αφού δεν έπαιξε ο 1ος του σκόρερ DJ Σταρκς αλλά και ο 2ος σκόρερ του Χάρης Γιαννόπουλος που εδώ και καιρό είναι τραυματίες.

Τελικά, οι Ροδίτες έφτασαν στη νίκη με διαφορά 41 πόντων (!) με τελικό σκορ το 89-48.


Τα δεκάλεπτα:
25-12, 42-24, 63-33, 89-48

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0