Basket Talk

Οι Σπερς σπάνε το ρεκόρ του NBA με 67.000 θεατές κόντρα στην παρέα του Κάρι!

Οι Σπερς σπάνε το ρεκόρ του NBA με 67.000 θεατές κόντρα στην παρέα του Κάρι!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς γυρνούν στη «θρυλική» τους έδρα, το «Alamodome», για το ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και με τους 67.000 (τουλάχιστον) φίλους τους που θα δώσουν το «παρών», ετοιμάζονται να… σπάσουν ένα ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών στο NBA!

Το «Alamodome» έχει ιστορική σημασία για τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Εκεί αγωνίστηκαν για εννέα σεζόν, από το 1993 έως και το 2002, όταν ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Ρεντ ΜακΚόμπς, αποφάσισε πως χρειάζεται ένα γήπεδο όπου θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους θεατές. Πράγμα που εν τέλει αποδείχθηκε σοφό, καθώς σε αυτό ο σύλλογος από το Τέξας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα του NBA το 1999.

Εκεί, λοιπόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει για μία και μοναδική φορά, προκειμένου να γράψει άλλη μία «χρυσή» σελίδα! Τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/1) οι Σπερς θα υποδεχθούν στο «Alamodome» τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του Στεφ Κάρι και όπως έχουν ήδη ανακοινώσει από χθες (12/1), 64.387 εισιτήρια έχουν κάνει… φτερά!

Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά ότι απέχει μόλις μερικές ώρες από το να θέσει νέο ρεκόρ ως προς την προσέλευση θεατών σε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ! Αυτό, έως και σήμερα, αφορούσε την αναμέτρηση μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και των Ατλάντα Χοκς στις 27 Μαρτίου του 1998, όταν και είχαν παρευρεθεί 62.046 θεατές.

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ήδη sold-out, η ομάδα του Σαν Αντόνιο θέλει να κάνει ακόμα πιο «καυτή» την ατμόσφαιρα και φυσικά δυσκολότερη την κατάρριψη του επερχόμενου ρεκόρ της. Έτσι, πρόκειται να τοποθετήσει επιπλέον θέσεις, όπως πτυσσόμενα καθίσματα, με τις οποίες θα φτάσει συνολικά παραπάνω από 67.000 θεατές!

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0