Football Talk

Κόρες Πελέ: «Ο COVID-19 τον έστειλε νοσοκομείο, όχι ο καρκίνος – Θα επιστρέψουμε σπίτι»

Κόρες Πελέ: «Ο COVID-19 τον έστειλε νοσοκομείο, όχι ο καρκίνος – Θα επιστρέψουμε σπίτι»

Οι κόρες του Πελέ, Κέλι και Φλάβια, αποκάλυψαν πως ο Βραζιλιάνος «θρύλος» του ποδοσφαίρου νοσηλεύεται για μια μόλυνση στους πνεύμονες, μετά την περιπέτεια που πέρασε με COVID-19 και όχι επειδή δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες!

Αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση του Πελέ έκαναν οι κόρες του, Κέλι και Φλάβια. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο “Fantastico” τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12), οι δύο γυναίκες έκαναν γνωστό πως ο COVID-19 είναι ο λόγος που ο Βραζιλιάνος νοσηλεύεται και όχι ο καρκίνος.

Μάλιστα, τόνισαν πως δεν ισχύουν όσα ακούγονται για νοσηλεία του Πελέ σε παρηγορητική φροντίδα, ούτε ότι δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες, ενώ ανέφεραν πως παρακολουθεί κανονικά τους αγώνες της «σελεσάο» στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

«Πριν από τρεις εβδομάδες κόλλησε COVID-19. Είναι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά λόγω των φαρμάκων για τον καρκίνο και των χημειοθεραπειών, ήταν ευάλωτος και υπέστη μόλυνση στους πνεύμονες. Αυτός είναι ο λόγος που βρεθήκαμε στο νοσοκομείο. Φυσικά, είναι σοβαρή η κατάσταση, λόγω του καρκίνου. Είναι και μιας συγκεκριμένης ηλικίας.

Στο νοσοκομείο λαμβάνει καλύτερη αντιμετώπιση, αλλά δεν είναι σε δωμάτιο παρηγορητικής φροντίδας. Σε ένα κανονικό είναι. Δεν είναι σε ρίσκο η ζωή του. Φυσικά είναι πολύ πιο ασφαλές για την υγεία του να βρίσκεται εκεί για να έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται.

Είναι πολύ άδικο να ακούγεται ότι είναι σε τελικό στάδιο. Δεν είναι, πιστέψτε μας. Κανείς δεν θέλει περισσότερο από εμάς να γράφονται τέτοια πράγματα. Κάποια στιγμή θα έρθει αυτή η ημέρα, αλλά δεν την περιμένουμε τώρα. Δεν είμαστε σε κατάσταση κινδύνου.

Δεν πονάει σε κανένα σημείο του σώματός του. Αυτό το είδος καρκίνου δεν προκαλεί πόνο. Είναι στο έντερο. Μόνο αυτός στα κόκκαλα προκαλεί πόνους.

Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα με συλλυπητήρια, αλλά ειλικρινά δεν πηγαίνουμε στο νοσοκομείο για να του πούμε ‘’αντίο’’. Απλά καθόμαστε να του κάνουμε παρέα. Ακολουθεί κανονικά την αγωγή του και μόλις γίνει καλύτερα θα επιστρέψει σπίτι».

Για την εθνική Βραζιλίας:

«Είδε το πρώτο ματς. Για την ακρίβεια το είδαμε όλοι μαζί. Περάσαμε ωραία. Ο πατέρας μας δεν θέλει να μιλάμε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το τρίτο κατάφερε και το είδε με την ησυχία του».

pele_1.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0