Football Talk

Αλμέιδα: «Δουλέψαμε όλοι σκληρά στην Ολλανδία, ήταν καλός στο ντεμπούτο του ο Φερνάντες»

Αλμέιδα: «Δουλέψαμε όλοι σκληρά στην Ολλανδία, ήταν καλός στο ντεμπούτο του ο Φερνάντες»
Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο φιλικό με την Σερένγκ, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εικόνα των παικτών του στον αγώνα όσο και από την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει στην προετοιμασία μέχρι τώρα. Παράλληλα, σχολίασε και το ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες με την Ένωση.
Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο Ματίας Αλμέιδα από την απόδοση της ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την βελγική Σερένγκ, την οποία οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 2-0. Ο τεχνικός της Ένωσης, μίλησε στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων σχολίασε τόσο την προετοιμασία των παικτών του μέχρι στιγμής όσο και το ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV:

Για το κρύο και την προετοιμασία: «
Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ».

 
 Όσο για την προσαρμογή του Πάολο Φερνάντες: «Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0