Τένις

«Κυρίαρχος» Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Ίμερ (2-0 σετ) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης! (video)

«Κυρίαρχος» Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Ίμερ (2-0 σετ) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης! (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε συγκεντρωμένα, βρήκε τις απαντήσεις που χρειαζόταν στο απρόβλεπτο παιχνίδι του Μίκαελ Ίμερ και με 2-0 σετ (7-5, 6-3) πήρε την πρόκριση για τα τα ημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης!
Η Σουηδία του... ταιριάζει, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Στοκχόλμης, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-5, 6-3) του... γηπεδούχου, Μίκαελ Ίμερ, Νο 79 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Ίμερ είχε κάποιες όμορφες στιγμές στον αγώνα, παίζοντας με ένα απρόβλεπτο στυλ, όμως τελικά παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Έλληνα τενίστα. 

Ο Στέφανος ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας με ωριμότητα και κατάφερε να μην απειληθεί ουσιαστικά από τον Σουηδό αντίπαλό του. Ξεκίνησε από την αρχή καλύτερα τον αγώνα και παρά την... μικρή ανατροπή που δέχτηλε, πήρε τελικά το πρώτο σετ με 7-5, έχοντας προηγηθεί νωρίτερα με 5-2. Στο 2ο σετ κυριάρχησε ακόμα περισσότερο, φτάνοντας ακόμα πιο άνετα στο τελικό 6-3. Έτσι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για τα  ημιτελικά του τουρνουά και εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Τιαφο-Ρουσουβουόρι

Τα σετ: 2-0 (7-5, 6-3)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0