Football Talk

Μελισσανίδης: «Να φύγει η τοξικότητα - Αν δεν πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός»

Μελισσανίδης: «Να φύγει η τοξικότητα - Αν δεν πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός»

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα, τον Μαρινάκη, την ΕΠΟ και τον Μπαλτάκο, όπως και την Εθνική Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Στη μεγάλη του συνέντευξη σήμερα στην OPAPArenaο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα πλην της ΑΕΚ. Ρωτήθηκε και απάντησε σε όλα: από το πρωτάθλημα, μέχρι τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την Εθνική, μέχρι και τη φετινή μάχη του τίτλου. Αφού ξεκαθάρισε πως πρέπει να φύγει η τοξικότητα αναγνώρισε ότι τη δυναμική του Παναθηναϊκού και μάλιστα πως υπογράμμισε πως αν δεν πάρει η ΑΕΚ το φετινό πρωτάθλημα, προτιμά να το πάρουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά είπε:

-Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο».

-Την άποψη του για τη διαιτησία στην Ελλάδα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη;

«Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοια εποχή, ξέραμε τον πρωταθλητή. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν. Κάποια φορά θα έχουν παράπονα οι μεν κάποια οι δε. Πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει, αν συγκρίνουμε λέω πάντα με όσα γίνονταν».

-Για την θέρμη του Ολυμπιακού με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

«Δεν ξέρω τι να σας πω μπορεί να κάνει λόμπι για την Αγγλία...».

-Για τον Πογιέτ που ήρθε στην Αγιά Σοφιά και φαίνεται να έχει αποφασίσει πως θα είναι η επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας:

«Με μεγάλη μας χαρά να έρθει η Εθνική και να κάνει έδρα της την Αγιά Σοφιά. Έχει καλή ομάδα. Μακάρι να έρθει η Εθνική, το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές να την φιλοξενήσει, γιατί όχι».

 

3634429.jpg

 

-Για το ότι κάλεσε τον Μαρινάκη στα εγκαίνια και το εάν σκέφτεται να τον καλέσει για μια ξενάγηση στο γήπεδο…

«Δεν το έχω σκεφτεί. Εγώ τότε έκανα αυτό που έπρεπε. Θα το δούμε. Αν έρθουν είναι καλοί στις αντιγραφές, μπορεί να αντιγράφουν πράγματα...».

-Για το πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, πρέπει να σταματήσει η τοξικότητα από όλους. Θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους οι τοξικοί, θα το καταλάβουν. Έτσι σκέφτομαι εγώ το ποδόσφαιρο. Άλλοι θέλουν να έχουν Γκρανκάσες στις Ομοσπονδίες. Τον Μπαλτάκο εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Του κάνουν πόλεμο. Θέλουν να βάλουν τους δικούς τους. Και να σας πω και κάτι άλλο, κανένας ΑΕΚτζής δεν είναι στην ΕΠΟ. Ο Μπαλτάκος είναι Παναθηναϊκός. Πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο. Είναι έντιμος. Άστον να δούμε τι θα κάνει. Θα κριθεί και αυτός».

-Για τη μάχη του τίτλου:

«Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0