Πρόσωπα

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Μετά τον Τζόλη, ο 2ος νεαρότερος «ασπρόμαυρος» που ζει το όνειρο με την Εθνική!

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Μετά τον Τζόλη, ο 2ος νεαρότερος «ασπρόμαυρος» που ζει το όνειρο με την Εθνική!

Πως από την… ατυχία του Γιώργου Τζαβέλλα επωφελήθηκε ο 18χρονος Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος νεαρότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μετά τον Χρήστο Τζόλη, που μέλλεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την αντρική ομάδα. 

Ακόμα ένα προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, μετά από μόλις πέντε συμμετοχές με την ανδρική ομάδα, καλείται στην Εθνική Ελλάδος από τον Γκουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του UEFA Nations League, ενάντια σε Κύπρο (24/09, 21:45) και Β. Ιρλανδία (27/09, 21:45). 
Koulierakis.jpgΟ Κρητικός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2003, και λόγω αυτού γράφει ιστορία, καθώς όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται ο δεύτερος μικρότερος παίκτης στην ιστορία του «Δικέφαλου» που καλείται στην Εθνική Ελλάδας μετά τον Χρήστο Τζόλη.

Με τον παίκτη της Νόριτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Τβέντε, να είχε κάνει το ντεμπούτο με την «γαλανόλευκη» τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι σήμερα να έχει σημειώσει 13 επίσημες εμφανίσεις, ενώ μετράει και ένα γκολ, αυτό κόντρα στη Σουηδία (2-1) τον Σεπτέμβριο του 2021. 
Tzolis_1.jpgΗ περίπτωση του «Κούλιε» είναι μία που παρακολουθείται στενά από τους «ασπρόμαυρους», μιας και ο νεαρός σέντερ μπακ πήρε λεπτά συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αυτός με τη σειρά του έδειξε θετικά δείγματα και αυτό οδήγησε και στα πέντε 90λεπτα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει βοηθήσει να κρατήσει τρεις φορές ανέπαφη την εστία του ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά και μέχρις στιγμής το αήττητο (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες)

Παράλληλα, ο προπονητής της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, τόνισε ότι ο Κουλιεράκης θα είναι σύντομα, όχι μόνο ένας ηγέτης του ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν, αλλά και της Εθνικής!

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0