TV or not TV

Η ειρωνεία για ΕΟΚ/Λιόλιο από τον πρώην διεθνή διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο προκάλεσε αντιδράσεις

Η ειρωνεία για ΕΟΚ/Λιόλιο από τον πρώην διεθνή διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο προκάλεσε αντιδράσεις

Σχόλιο για… Βασιλακόπουλο, με ευθύ μήνυμα στον Βαγγέλη Λιόλιο, τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες έστειλε ο Παναγιώτης Αναστόπουλός.

Πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά, έλαβε αργά το βράδυ της Τρίτης (14/9) η ανάρτηση του πρώην διεθνή διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ειρωνεύτηκε την ΕΟΚ και τον νέο πρόεδρο της Βαγγέλη Λιόλιο υπερασπιζόμενος τον πρώην Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Ο Βασιλακόπουλος φταίει» σχολίασε ειρωνικά φυσικά μετά την ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής από τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Αρκετοί συμφώνησαν μαζί του κατηγορώντας Λιόλιο, Ιτούδη και παίκτες.

Άλλοι πάλι θυμήθηκαν ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε γίνει τον Φλεβάρη του 2019 «πέτρα του σκανδάλου» και ένας από τους «γκρίζους» τους οποίους ο Ολυμπιακός είχε κατηγορήσει για τις διαιτησίες τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας ζητώντας την εξαίρεσή του από την τότε ΚΕΔ/ΕΟΚ του πρώην προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου. Κάτι που δεν συνέβη τελικά και προκάλεσε το περιβόητο «μέχρι τέλους» και την αποχώρηση ουσιαστικά του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

1_11.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0