Football Talk

Τα 14 στοιχεία της πρεμιέρας: Ο Χάαλαντ, ο Νούνιες, η Μπράιτον του Πότερ, ο Τεν Χαγκ και οι… αριθμοί!

Τα 14 στοιχεία της πρεμιέρας: Ο Χάαλαντ, ο Νούνιες, η Μπράιτον του Πότερ, ο Τεν Χαγκ και οι… αριθμοί!

Η πρεμιέρα της Premier League έλαβε τέλος. Τα πρώτα συμπεράσματα βγήκαν, ορισμένα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, κάποια άλλα έπεσαν έξω και η συνέχεια αναμένεται, στη χειρότερη των περιπτώσεων, εντελώς… απρόβλεπτη. Τι κρατάμε όμως από όσα είδαμε το τριήμερο που μας πέρασε; Σίγουρα τον Χάαλαντ, τον Νούνιες με τον Σαλάχ, την ιστορική νίκη της Μπράιτον στο Όλντ Τράφορντ, την Άρσεναλ και την Τότεναμ, αλλά και το κακό ξεκίνημα του Έρικ Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  

Προφανώς και οποιαδήποτε συζήτηση ξεκινήσει να λαμβάνει χώρα για τον πρωταθλητή, τις πρώτες τέσσερις ομάδες και την έξοδο στο Champions League, τον υποβιβασμό και την πρώτη δεκάδα, δεν μπορεί να έχει καμία βάση. Μιλάμε για αριθμητικώς ένα παιχνίδι.

Ωστόσο, η πρεμιέρα της Premier League, επιφύλασσε, όπως άλλωστε αναμενόταν, εκπλήξεις και έφερε στην επιφάνεια, ορισμένα αξιοπρόσεκτα στοιχεία. Σε ποια μπορεί να αναφερόμαστε;

Στην εκτελεστική δεινότητα του Έρλινγκ Χάαλαντ, στην βελτίωση που χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ανάγκη της Λίβερπουλ να βασιστεί στον Νούνιες, στην εξαιρετική αίσθηση που αφήνει η Άρσεναλ πλέον στις αναμετρήσεις της, στο ότι η ανασταλτική λειτουργία της Τσέλσι θα είναι το βασικό «όπλο» του Τόμας Τούχελ και στο ότι η Τότεναμ διαθέτει πλέον, πλην των Κέιν και Σον, μία ακόμη αξιόπιστη δυάδα (Κουλουσέφσκι και Ριτσάρλισον, ακόμη και αν ο 2ος δεν αγωνίστηκε).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0