Football Talk

ΑΕΚ: Θέλει τον Ράιτ για την επίθεσή της (video)

ΑΕΚ: Θέλει τον Ράιτ για την επίθεσή της (video)
Στην Τουρκία αποκάλυψαν πως η ΑΕΚ θέλει τον 24χρονο Αμερικανό σέντερ φορ της Σεντερίσκε, ο οποίος πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Αντάλιασπορ.

Η ΑΕΚ θέλει και θα πάρει και επιθετικό, με τους Τούρκους να αποκαλύπτουν πως στο μεταγραφικό της στόχαστρο είναι ο Χάτζι Ράιτ.

Ο Ράιτ είναι 24 ετών, Αμερικανός επιθετικός και ιδιαίτερα ψηλός (1.93μ.), ο οποίος ανήκει στην Σεντερίσκετ και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην τουρκική Αντάλιασπορ, κάνοντας σπουδαία σεζόν βάζοντας 14 γκολ σε 31 ματς.

Στην Τουρκία γράφουν πως η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη, όπως και η Χαλ, η Σπέτσια, ενώ και η Αντάλιασπορ θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της. Όντως η ΑΕΚ έχει εντοπίσει τον Ράιτ και μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να έχει προσεγγίσει ήδη την περίπτωσή του, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο προς το παρόν. Πρόκειται για φορ περιοχής περισσότερο και  με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που έχει ο Αραούχο. Ο Αλμέιδα θέλει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του, που να μπορεί δηλαδή να παίζει και μαζί με τον Σέρχιο και μόνος του στην επίθεση.

Η καταγωγή του Ράιτ είναι από τη Λιβερία, όμως μεγάλωσε στην Αμερική και είναι Αμερικανός πολίτης. Είναι μάλιστα διεθνής με όλες τις Εθνικής των ΗΠΑ, ενώ έχει παίξει 3 φορές στην πρώτη ομάδα, σκοράροντας μία φορά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, συνέχισε στην Κόσμο Νέας Υόρκης και στα 18 του ήρθε στην Ευρώπη για τη Σάλκε. Έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στη Γερμανία, πήγε μετά στην ολλανδική Φένλο και στη συνέχεια στην Σεντερίσκε με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024. Όμως η ομάδα της Δανία υποβιβάστηκε και επιθυμεί να τον πουλήσει. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 178 ματς ως τώρα, έχει πετύχει 65 γκολ και έχει δώσει 23 ασίστ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0