Football Talk

ΑΕΚ: Έχασε Βιτάο, κλείνει Γιόνσον!

ΑΕΚ: Έχασε Βιτάο, κλείνει Γιόνσον!
Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Σαχτάρ ανακοινώθηκε ότι μένει στην Ιντερνασιονάλ για έναν χρόνο ακόμη ως δανεικός – Αντίθετα η μεταγραφή του Γιόνσον μπορεί να κλείσει οριστικά θετικά μέσα στην ημέρα (01/07).
 
Τα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ είναι πολλά και σημαντικά και όπως είναι φυσικό δεν μπορούν όλοι οι πρώτοι στόχοι να κλείνουν… θετικά. Η «Ένωση», λοιπόν, θέλει και θα πάρει δυο κεντρικούς αμυντικούς, τους οποίους και προορίζει για τη βασική της 11άδα. Ο ένας στόχος της ήταν ο Βιτάο, ο οποίος χάθηκε. Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Σαχτάρ αποφάσισε ότι το καλύτερο γι’ αυτό είναι να συνεχίσει στην Ιντερνασιονάλ, στην οποία και αγωνίζεται δανεικός το τελευταίο εξάμηνο. Η ομάδα της Βραζιλίας ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του Βιτάο έως το 2023, με τον παίκτη να εκμεταλλεύεται το ειδικό καθεστώς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ετσι, κλείνει για την ΑΕΚ αρνητικά αυτή η ιστορία. Μία ιστορία για την οποία από την πρώτη στιγμή σας είχαμε τονίσει πόσο δύσκολη είναι. 

Εννοείται πως από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα κινηθεί να κλείσει άλλον στόπερ. Εχει μία λίστα με υποψήφιους αμυντικούς και θα επιδιώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα να ξεκινήσει την ουσιαστική ενίσχυσή της και στο κέντρο της άμυνάς της.
 

Τελειώνει με Γιόνσον

Αντίθετα με τον Βιτάο τα νέα είναι ευχάριστα για τη μεταγραφή του Γενς Γιόνσον. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους μόνο ένα… θαύμα μπορεί να χαλάσει αυτή τη μεταγραφή. Οι τελευταίες πληροφορίες τονίζουν πως ΑΕΚ και Γιόνσον έχουν ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να γίνει γνωστό πως ο Δανός αμυντικός χαφ θα είναι παίκτης της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση της Ένωσης αυτή η μεταγραφή, καθώς ο Γιόνσον αποτέλεσε τον πρώτο στόχο του Ματίας Αλμέιδα για τη θέση «6», με τον προπονητή να έχει στην προετοιμασία και τον Γιόνσον και τον Γκατσίνοβιτς, ενώ περιμένει θετικά νέα και στην περίπτωση του Πινέδα. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0